Retur

Potrivit legii, produsele pot fi returnate în maxim 14 zile calendaristice după cumpărare.
Pentru ca returul să fie eligibil, produsele trebuie să fie în starea inițială: nespălate, fără urme de utilizare, cu etichetele originale și în ambalajul original.
Pentru a procesa returul avem nevoie de o dovadă a achiziției - copie a facturii.

Ridicare colet
Noi ne ocupăm să trimitem curierul (Fan Curier). Trebuie doar să ne scrii ziua și adresa de unde poate fi ridicat coletul. Primul retur este gratuit. Dacă este nevoie de un al doilea retur, transportul va fi suportat de client (18 lei). Te rugăm să nu optezi pentru altă modalitate de expediere.

Din motive de igienă personală, nu pot fi returnate: dresurile, șosetele și lenjeria intimă (maieuri, chiloți) cărora le-a fost desfăcută eticheta.


Rambursări
Odată ce coletul returnat este primit și inspectat de noi, îți vom trimite un e-mail pentru a te anunța că l-am primit. De asemenea, te vom notifica în legătură cu aprobarea sau respingerea rambursării.
Dacă este aprobat, returul va fi procesat și vom rambursa banii pe cardul cu care ai plătit inițial sau în cont. Termenul legal este de 14 zile, dar ne vom strădui să fie cât mai rapid posibil.

Restituiri la termen sau lipsă
Dacă nu ai primit rambursarea, verifică mai întâi contul bancar. Apoi contactează banca. Există adesea un timp de procesare înainte ca o rambursare să fie înregistrată.
Dacă ai făcut toate acestea și încă nu ai primit rambursarea, te rugăm să ne contactezi la hi@cajuki.com.