Livrare & Plată

Livrarea produselor
Transportul este gratuit pentru comenzile peste 250 lei sau 18 lei pentru comenzile cu o valoare mai mică.
Expedierea produselor se face prin curier rapid (Fan Courier).
Vei primi coletul în aproximativ 2 zile lucrătoare. Dacă graba este mare, contactează-ne și încercăm să găsim soluții.

Există și opțiunea de ridicare personală a comenzii în fiecare zi (marți - vineri) între orele 11 - 16 din showroom ~ strada Transilvaniei nr. 3. Dacă vrei să optezi pentru această modalitate și totuși nu te încadrezi în intervalul orar, scrie-ne și vedem dacă suntem în zonă.

Plata
Poți plăti prin card online, ramburs sau prin transfer bancar, alege tipul de plată când plasezi comanda.

Card
Plata se face în mod securizat 3D Secure prin mobilpay (netopia). Carduri acceptate: Visa și Mastercard.Ramburs
La preluarea coletului de la agentul de curierat se achită contravaloarea produselor comandate, inclusiv taxa de expediere, sumă care îți va fi confirmată imediat după efectuarea comenzii.

Transfer bancar
Plata prin transfer bancar se face în urma confirmării online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății. Termenul pentru plata transferului este de maxim 3 zile (confirmarea plății de către banca noastră). Comenzile care nu se încadrează în termen vor fi anulate. Detaliile pentru plata prin transfer bancar sunt: S.C. Cajukids S.R.L., IBAN RO10INGB0000999907701755, ING Bank.

Reclamații
Pentru orice problemă legată de conținutul coletului, te rugăm să ne contactezi în maxim 2 zile de la primire. Te asigurăm că ne vom da silința pentru a soluționa orice inconvenient, atât timp cât ne stă în putere.