Livrare & Plată

Livrarea produselor
Transportul este gratuit pentru comenzile mai mari de 190 ron.
Expedierea produselor se face prin curier rapid (Fan Courier).
Taxa de livrare este de 12 lei și va fi trecută pe factură.
Vei primi coletul în aproximativ 2 zile lucrătoare. Dacă graba este mare, contactează-ne și încercăm să găsim soluții.

Există și opțiunea de ridicare personală a comenzii de marți până sâmbătă între orele 11 - 18 de la Tartelicious (Str. Ion Brezoianu 35, București), în ziua următoare comenzii. Dacă vrei să optezi pentru această modalitate și totuși nu te încadrezi în intervalele orare, scrie-ne și vedem dacă suntem în zonă. 

Plata
Poți plăti prin card, ramburs sau prin transfer bancar, alege tipul de plată când plasezi comanda.

Card
Plata se face în mod securizat 3D Secure prin mobilpay (netopia). Carduri acceptate: Visa și Mastercard.Ramburs
La preluarea coletului de la agentul de curierat se achită contravaloarea produselor comandate, inclusiv taxa de expediere, sumă care îți va fi confirmată imediat după efectuarea comenzii.

Transfer bancar
Plata prin transfer bancar se face în urma confirmării online, email sau telefonic a comenzii. Livrarea mărfii se face după confirmarea plății. Termenul pentru plata transferului este de maxim 3 zile (confirmarea plății de către banca noastră). Comenzile care nu se încadrează în termen vor fi anulate. Detaliile pentru plata prin transfer bancar sunt: S.C. Cajukids S.R.L., IBAN RO10INGB0000999907701755, ING Bank.

Reclamații
Pentru orice problemă legată de conținutul coletului, te rugăm să ne contactezi în maxim 2 zile de la primire. Te asigurăm că ne vom da silința pentru a soluționa orice inconvenient, atât timp cât ne stă în putere.