4 oameni (2 mari și 2 mici) și 4 ghiozdane, 2 săptămâni în vacanță

4 oameni (2 mari și 2 mici) și 4 ghiozdane, 2 săptămâni în vacanță

Ne place să calatorim cât mai lejer posibil, ca să ne păstram timpul și energia pentru cei doi oameni mici pentru care aeroportul este ca un parc de distracții dar fără prea multe distracții posibile.

Încerc să le creez un outfit pentru fiecare zi, dar în funcție de cât stăm le combin între ele.  Pentru Petru este un pic mai simplu pentru că el are puține haine pe care le acceptă. Probabil vreo 3 perechi de pantaloni lungi și 3 scurți, 3-4 bluze și un cardigan sau geacă. Iar pentru Iris vreo 2 rochițe, câțiva colanți, o pereche de blugi (de la Maxomorra, preferații ei), câteva maieuri și bluze cu mânecă lungă și un cardigan. De fiecare data ghiozdanul lor are deasupra un rând de schimburi, pentru orice eventualitate. La capitolul încălțăminte, 1-2 perechi pentru fiecare. Ca o paranteză, Petru poartă doar o pereche pe sezon. Se sperie un pic când vede că se schimbă vremea și adidașii nu se împacă prea bine cu frigul și ninsoarea.   

Jucării nu prea luam cu noi. Doar niste personaje lego sau păpuși ca să mai aibe copiii companie când se satură de noi. Și cărți, deși am avut de câteva ori surpriza de a găsi cărți pentru copii în diverse limbi de care au fost foarte încântați.

Și ca să vă faceți o idee, cam așa a arătat bagajul lui Iris: rochia leopard, rochia cu castane de la Duns, colanții tot de la Duns, blugii preferați și hanoracul, ambele de la Maxomorra.

În bagajul lui Petru, cel simplu de făcut, găsești pantalonii lungi Little Hedonist și bluzele uni Duns Sweden, care se simt foarte bine pe piele, o părere primită direct de la copil.  

Previous article Cîteva sfaturi de îngrijire a hainelor din materiale naturale
Next article Less is more

Leave comment

The comment must be approved before publication

* Required fields